• 2017
 • 260717
 • 270717
 • 280717
 • 290717 1
 • 290717 2
 • 300717 1
 • 300717 2
 • 310717
 • 010817
 • 280717_2
 • 310717_2

taklille

 Tak for i år!

Tak for en forrygende festival 2017 med 11 udsolgte koncerter med store internationale musikere samt pop-up koncerter der skød op rundt omkring.

Tak til jer, der kom og deltog i musikoplevelserne både på, bagved, og foran de forskellige scener. Tak til alle samarbejdspartnere, til koncertstederne, til fonde og sponsorer og tak for den lokale opbakning. 

Vi vender tilbage næste sommer d. 25.-31. juli 2018!

Vel mødt -I Djurs og Mols!

Effe Label

 

Program 2017- velkommen til en international musikfest!

 26. juli kl. 19.30 på Rosenholm Slot:Dansk stjernetenor åbner med Schumann. Peter Lodahl, tenor og tyske Daniel Heide, klaver. Schumanns "Dichterliebe" og Heise-sange m.m.

27. juli kl. 19.30 i Agri Kirke:2 fremtrædende solister mødes i duoTyske Carolin Widmann, violin og Jakob Kullberg, cello vender tilbage til Mols midt i deres internationale triumfer. Soloværker af Bach og duoer.

28. juli kl. 15 i haven på Glasmuseet:Intermezzo for violin og guitar. Alexander Øllgaard, violin og Allan Sjølin, guitar inviterer til en halv times hyggelig eftermiddagsmusik for museets gæster.

28. juli kl. 19.30 på Møllerup Gods: Chopins klaverværker set i lyset af hans muse George Sand. Skuespiller Sonja Richter læser op fra bl.a. Sand´s "En vinter på Mallorca" og den russiske  klavervirtuos Lukas Geniusas fortolker Chopins musik.

29. juli kl 11 ved Sletterhage Fyr: Syng-med-koncert om "Fuglene omkring Fyret". Under ledelse af kordirigent Erling Kullberg byder vi på endnu en af de populære sing along koncerter i det fri.

29. juli kl. 16 i Jagtens Hus: Danske ord og toner tæt på naturen. Duo Villén/Sjølin på fløjte og guitar og Nis Bank-Mikkelsen, skuespiller fremfører lyrik af Jeppe Aakjær, og Sophus Clausen og musik af Carl Nielsen understreger stemningerne og ordene.

30. juli kl. 11 på Molskroen: Brunchkoncert. Der indledes med Molskroens kulinariske sommerbrunch efterfulgt af koncert i Orangeriet. Oboisten Théophile Hartz  fra Frankrig og venner: koncertmester Anders Hjortvall, violin, Alexander Øllgaard, bratsch og Johan Theorin, cello spiller værker af Mozart, Crussel og Nielsen

30. juli kl. 19.30 i Knebel Kirke: Ny Nordisk strygermusik af Nørgård og Saariaho.  Kroger Moderne  og  den franske violinist Aliissa Neige spilles værker af 2 af Nordens største nulevende komponister. Optages af DR P2

D. 31. juli kl. 11 på "The Island" bag Fregatten Jylland. Jakob Kullberg spiller Bach på den flydende scene omgivet af vand. En del af Aarhus 2017 -Europæisk Kulturhovedstad.

31. juli kl. 19.30 i Dråby Kirke: Ung dansk top-cellist med prominente svenske venner spiller wienerklassiske perler. Årets P2 kunstner Andreas Brantelid, cello, Ellen Nisbeth, bratsch og Fredrik Pålsson, violin. Strygetrioer af Beethoven, Mozart og Schubert.

1. august kl. 17 i Dråby Kirke: Vi sætter punktum med vild og dansende Vivaldi. Barokorkestret Camerata Øresund med Peter Spissky som violinsolist i Vivaldis " De 4 Årstider" og Eline Soelmark synger sopran i Vivaldi-arier som en festlig finale.

Pop-up koncerter i gader og stræder og musikalsk værksted for børn i løbet af ugen

Vi glæder os til at præsentere en festlig og ambitiøs koncertrække, der fylder hele Syddjurs med klassiske musik.

 


Tak for en forrygende festival 2017 med 11 udsolgte koncerter med store internationale musikere samt pop-up koncerter der skød op rundt omkring.

Tak til jer, der kom og deltog i musikoplevelserne både på, bagved, og foran de forskellige scener. Tak til alle samarbejdspartnere, til koncertstederne, til fonde og sponsorer og tak for den lokale opbakning. 


I Djurs og Mols er en international kammermusikfestival, som sætter Nationalpark Mols Bjerge i musik.

Klassiske Koncerter -i Djurs og Mols bød i sommer for 6. år i træk på en stjernespækket og varieret koncertrække med 9 koncerter, hvor vi med stolthed kunne præsentere nogle af tidens helt store kunstnere fra ind- og udland.

Derudover fyldtes området med musik i gader og stræder, der er syng-med-koncert i naturen, brunch og bobler og workshop for de små, så vi kunne give musikglæden videre til næste generationer. 

Musikerne i 2016 var håndplukkede fra hele verden og de store koncertsale i ind- og udland: Carolin Widmann, violin, Daria van den Bercken, klaver, Jakob Kullberg, cello, Det Kgl. Kapels Septet, Tuva semmingsen, mezzosopran, Kroger Kvartetten, Allan Sjølin, guitar, Pernille Rømer, bas, Kammerkoret Musica Ficta, Michala Petri, blokfløjte og sidst men ikke mindst Bo Skovhus, bariton og Stefan Vladar, klaver.

Koncerterne foregik i de smukkeste omgivelser på forskellige scener i Nationalpark Mols Bjerge: Glasmuseet, Møllerup Gods, Rosenholm Slot, Molskroen, Agri Kirke, Fuglsøcentret, Sletterhage Fyr og Dråby Kirke. Alle koncerter er skabt specielt til publikummet på Mols og de forskellige spektakulære lokaliter.

Tak for tilliden fra publikum og omgivelser. Vi lægger os i selen og finder på endnu et ambitiøst program til næste år! 


 • 2017

Velkommen igen i 2017 til festlige musikdage -i Djurs og Mols!

DR P2Hør P2-koncerten fra I Djurs og Mols 2015 her


 

Se lille film, der fanger stemningen, landskabet og musikken på I Djurs og Mols. PLAY

  Se film her  

Modtager af Syddjurs Award 2015 "Kulturprisen"


I Djurs og Mols er en international kammermusikfestival som sætter Nationalpark Mols Bjerge i musik. 

Klassiske Koncerter i Djurs og Mols inviterer publikum med rundt om musikken – til åbne prøver, sing-along samt snack & snak efter koncerterne.

Festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed, der i 2016 fandt sted for 6. gang med en ambitiøs og vidtfavnende koncertrække.

Festivalen har siden sin start i 2011 hurtigt opnået stor anerkendelse både nationalt og internationalt. Festivalens koncerter er således blevet radiotransmitteret til mange millioner lyttere i hele Europa.facebook

Tilmeld nyhedsbrev