• slide velkommen2018

2017 highlights 1

Vi er ved at glæde os til sommer og det 8. festivalprogram er ved at færdiggøres.

Der lægges op til en ambitiøs og stjernespækket koncertrække endnu en gang, og der bliver noget for alle sanser, men naturligvis allermest for høresansen. Programmet byder foreløbigt på dette (ændringer kan forekomme):

Vi har engageret nogle af landets allerstørste navne:

Andreas Brantelid, cello og Katrine Gislinge,som vi tidligere år har nydt hver for sig, har fundet sammen  i et storslået og romantisk russisk program. 

Cembalisten Lars Ulrik Mortensen kan vi opleve i en interessant triokombination med violin og dulcian -fagottens forløber. Med violinisten Cecilia Bernadini og fagottisten Jane Gower har Danmarks store barokmester specialiseret sig i 1600-tallets virtuose kammermusik fra Tyskland og Italien.

Den snart cd-aktuelle Trio Vitruvi som bl.a. vandt P2s Kammermusikkonkurrence for et par år siden og  i april har debut i Carnegie Hall, har vi længe ønsket at præsentere på festivalen. De optræder d. 29. juli et sted i Syddjurs..

Kroger Kvartetten vender naturligvis tilbage som festivalens grundpille. Vi har nogle grænsebrydende konstellationer i støbeskeen, -mere kan vi ikke røbe nu...

Solister fra Det Kgl. Kapel med bl.a. solooboisten Juliana Koch, som var prisvinder i årets ARD-konkurrence og er meget efterspurgt i hele Europa spiller sammen med koncertmester Emma Steele,  cellisten Kim Bak Dinitzen og Alexander Øllgaard på bratsch, som tidligere har spillet sammen på festivalen,  i et varieret program.

Internationale stjerner har også sagt ja til at lægge sommerens turnéplaner forbi Djursland:

Den efterspurgte østrigske violinsolist Benjamin Scmid, som spiller med Europs store orkestre, afslutter festivalen d. 31. juli med et virtuost program, der bl.a. byder på Beethoven og Paganini.  Vi er stolte af, at præsentere ham i Danmark i kammermusikformat.

Festivalen åbnes af den lyriske svenske sopran Sofie Asplund, som jeg bl.a. har oplevet som Octavian i Rosenkavaleren, som Susanna i Figaros Bryllup og som Oscar i Maskeballet , de to sidstenævnte roller har hun både har sunget på Den Kongelige Opera i Stockholm og i Malmø. Snart har hun rolledebut som Zerbinetta i Ariadne på Naxos på Göteborg Operaen. Med sig har hun et helt kammerorkester, Lunds Kammersolister, og der vil bl.a. være Mozart og Britten på programmet. 

Noget for alle sanser:

Vi ser frem til at mødes med vores publikum på de smukke steder i Nationalpark Mols Bjerge. Lad os udover musikken dele et glas vin sammen, synge fællessang, opleve områdets seværdigheder og kulinariske specialiteter.

Sæt kryds i kalenderen den sidste uge af juli, så lover vi store musikoplevelser  -I Djurs og Mols!

2017 highlights 4

 

Velkommen tilbage til Klassiske Koncerter -i Djurs og Mols d. 25.-31. juli 2018!

 

Effe Label

2017 highlights 3

 

 

   • 2018

Velkommen igen i 2018 til festlige musikdage -i Djurs og Mols!

DR P2Hør P2-koncerten fra I Djurs og Mols 2015 her

YoutubeFølg os på Youtube


 

Se lille film, der fanger stemningen, landskabet og musikken på I Djurs og Mols. PLAY

  Se film her  

Modtager af Syddjurs Award 2015 "Kulturprisen"


I Djurs og Mols er en international kammermusikfestival som sætter Nationalpark Mols Bjerge i musik. 

Klassiske Koncerter i Djurs og Mols inviterer publikum med rundt om musikken – til åbne prøver, sing-along samt snack & snak efter koncerterne.

Festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed, der i 2016 fandt sted for 6. gang med en ambitiøs og vidtfavnende koncertrække.

Festivalen har siden sin start i 2011 hurtigt opnået stor anerkendelse både nationalt og internationalt. Festivalens koncerter er således blevet radiotransmitteret til mange millioner lyttere i hele Europa.facebook

Tilmeld nyhedsbrev